BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Business in de Verenigde Mechelen België

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Business gaat over een studiegebied dat studenten een beter begrip geeft van de principes en kennis over de zakenwereld. Enkele kernvakken kunnen gaan over boekhouden, financiën, economie, ondernemers-concepten, leiderschap principes, bestuurlijke processen, administratie en bedrijfsethiek.

België biedt een marktgerichte hoger niveau onderwijs dat is gebaseerd op vaardigheden en innovatie. Het land 's instellingen voor hoger onderwijs bieden een interactieve tegelijkertijd research georiënteerde universitaire opleiding vóór de toetreding tot de arbeidsmarkt.

De verschillende hoger onderwijs centra in Mechelen staat voor een flexibele benadering van het verstrekken van onderwijs aan de mensen. Michelen Hogeschool en Lessius Mechelen Campus Faydherbe zijn een aantal van deze centra.

Beste Bachelor's Porgramma in Business in de Verenigde Mechelen in België

1 Resultaten in Business, Mechelen Filter

Bachelor in media en entertainment Zakelijk kort programma

Thomas More University of Applied Sciences
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Wil je een extra jaar studeren aan Media en Entertainment Business in een internationale context? Heb je al een bachelor- of masterdiploma op het gebied van business, media en ...

Lees meer