BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Business op Malta

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Business gaat over een studiegebied dat studenten een beter begrip geeft van de principes en kennis over de zakenwereld. Enkele kernvakken kunnen gaan over boekhouden, financiën, economie, ondernemers-concepten, leiderschap principes, bestuurlijke processen, administratie en bedrijfsethiek.

Malta is een Zuid-Europese land in de Middellandse Zee 80 km ten zuiden van Sicilië en 333 km ten noorden van Libië. Malta heeft betrekking op iets meer dan 316 km ², waardoor het een van de kleinste en dichtstbevolkte landen van de wereld 's.

Bachelor Opleiding in Business op Malta

2 Resultaten in Business, Malta Filter

BSc Bedrijfseconomie

St Martin’s Institute of Information Technology
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Campus

De afdeling van het management in het St Martin's Institute biedt een portfolio van graden onderzocht en ontwikkeld door de London School of Economics en Political Science ...

Lees meer

BA (Hons) in Business Management Studies

London School of Commerce Malta
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

De BA (Hons) biedt studenten een opleiding in het bedrijfsleven die hen in staat zal stellen te slagen in hun toekomstige werk en loopbaan. De mate vereist studenten om een ​​ ...

Lees meer