BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Business in Oekraïne

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Studenten die business studeren, verkrijgen een scala aan verschillende kennis en vaardigheden. Afhankelijk van hun studiefocus kunnen lessen vakken inhouden zoals accounting, financiële planning, wereldhandel, marketing, ondernemerschap, administratie, investeringsfilosofieën, waardeschattimgen of supply chain management.

Oekraïense geschiedenis is lang en trots, met de aanvang van Kievse Rijk als de machtigste staat in het middeleeuwse Europa. De hoofdstad Kiev is een van de oudste steden in Oost-Europa. Hoger onderwijs in de Oekraïne is ofwel staat gefinancierde of prive. De meeste universiteiten in Oekraïne leveren gesubsidieerde huisvesting voor out-of-stad studenten. Er zijn veel buitenlandse studenten in de Oekraïense universiteiten.

Bachelor's Opleiding in Business in Oekraïne

2 Resultaten in Business, Oekraïne Filter

Bachelor in bedrijfseconomie en programmering

Poltava University Of Economics And Trade
Bachelor
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Russisch
Oekraïens
Campus

Degree Bachelor Bedrijfseconomie en Programmering cursus is ontworpen om IT-specialisten voor te bereiden in de programmering met de kennis van business modelling funderingen ...

Lees meer

Bachelor in business analytics

Poltava University Of Economics And Trade
Bachelor
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Russisch
Oekraïens
Campus

Bachelor's Degree-programma in Business Analytics (BA) combineert business process modeling, IT analytics, business process analyse, business-systemen analyse, zakelijke omgev ...

Lees meer