BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Business in de Verenigde Kastanjebruin Verenigde Staten

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Business studies verwijzen naar een discipline gebied dat bestaat uit lessen zoals financiën, marketing, leiderschap en gekd management. Lessen kunnen gevolgd worden als onderdeel van een bepaalde opleiding of om studenten voor te bereiden op een carrière in de zakenwereld.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Auburn University is misschien wel de meest erkende universiteit in Auburn. Er is ook het Nationaal Centrum voor Asphalt Technology, Ludwig von Mises Institute en de Yarborough College.

Top Bachelor Opleiding in Business in de Verenigde Kastanjebruin in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Business, Kastanjebruin Filter

Bachelor in business degree

Green River College
Bachelor
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Het is ontworpen om de distributie eisen aan de universiteiten in de staat Washington ontmoeten door te voldoen aan de algemene eisen die door eerstejaars en tweedejaars.

Lees meer

Bachelor of Business

Green River College
Bachelor
<
Voltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Studenten kunnen twee jaar duren bij Green River College, vervolgens over te dragen aan een universiteit om hun vier-jarige opleiding te voltooien.

Lees meer