BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Business in de Verenigde Ocala Verenigde Staten

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Business gaat over een studiegebied dat studenten een beter begrip geeft van de principes en kennis over de zakenwereld. Enkele kernvakken kunnen gaan over boekhouden, financiƫn, economie, ondernemers-concepten, leiderschap principes, bestuurlijke processen, administratie en bedrijfsethiek.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Ocala is een provincie zetel van Marion County, gelegen in Florida, VS. In Ocala hoger onderwijs service providers bieden 2 jaar en vier jaar graden in het bedrijfsleven, begeleiding en financiƫn. De stad is ook de thuishaven van de befaamde colleges die 21 campussen heeft.

Top Bachelor in Business in de Verenigde Ocala in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Business, Ocala Filter

Bachelor (bas), zakelijke en organisatorische beheer (met optionele concentraties)

College of Central Florida
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

CF heeft een Bachelor of Applied Science in Business and Organizational bestuur en vijf specialisaties.

Lees meer