BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Business in de Verenigde Radnor Verenigde Staten

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Business studies verwijzen naar een discipline gebied dat bestaat uit lessen zoals financiën, marketing, leiderschap en gekd management. Lessen kunnen gevolgd worden als onderdeel van een bepaalde opleiding of om studenten voor te bereiden op een carrière in de zakenwereld.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Top Bachelor in Business in de Verenigde Radnor in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Business, Radnor Filter

Bachelor in Business

Cabrini University
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Leer vaardigheden die van toepassing zijn op vrijwel elk vakgebied met een major of minor in Business Management en bereid je voor op een van verschillende carrières.

Lees meer