3 Deeltijd Bachelorgraad Opleidingen in Bedrijfseconomie in Europa for 2024

Deeltijd Bachelorgraad Opleidingen in Bedrijfseconomie in Europa for 2024Filter
    • Online

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Engels

    Volg dit bedrijfsdiploma om grip te krijgen op een reeks moderne zakelijke praktijken. De BA (Hons) Business Management (Top-Up) cursus richt zich op een breed scala aan persoonlijke en professionele onderwerpen, dus als je klaar bent, ben je een aanpasbare 'allrounder' - essentieel in de steeds veranderende zakenwereld van vandaag. Deze BA-bedrijfsgraad geeft je de kennis om je volgende stappen in de zakenwereld te zetten en biedt je een uitstekende basis voor je carrière.

    • Leeds, Verenigd Koninkrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ontwikkel uw bedrijfsexpertise en voorzie uzelf van de praktische vaardigheden die werkgevers zoeken. Als je in je derde jaar een betaalde stage volgt, ontwikkel en verbeter je je inzetbaarheidsvaardigheden. Onze studenten hebben gebruik gemaakt van stages bij werkgevers zoals Redmayne-Bentley, De Puy en Morrisons.

    • Hamburg, Duitsland

    Deeltijd

    8 semesters

    Op de campus

    Duits

    De deeltijdopleiding bedrijfskunde is een geaccrediteerde, door de staat erkende opleiding die wordt aangeboden door de University of Wismar, University of Applied Sciences - Technology, Business and Design.