BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Bedrijfseconomie in Litouwen

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Een studieprogramma bedrijfseconomie biedt studenten de mogelijkheid om te leren hoe algemene economische principes in een zakelijke omgeving kunnen worden toegepast. De impact van economische beleidsmaatregelen op bedrijfsstructuur en financiën zal ook worden bestudeerd.  

Litouwen, officieel de Republiek Litouwen is een land in Noord-Europa, de grootste van de drie Baltische staten. Het is gelegen langs de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee, in het oosten van Zweden en Denemarken. Meer dan 90% van de Litouwers spreken tenminste een vreemde taal en de helft van de bevolking spreekt twee vreemde talen, vooral Russisch en Engels.

Bachelor in Bedrijfseconomie in Litouwen

1 Resultaten in Bedrijfseconomie, Litouwen Filter

Vilnius University Of Applied Sciences VIKO
Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Het programma leert hoe economische informatie moet worden verwerkt en geëvalueerd, de economische problemen van bedrijfsentiteiten kunnen worden geïdentificeerd en hun beslis ...

Lees meer