BACHELORSTUDIES

Bachelors in Bedrijfsinformatiesystemen in Afrika 2021

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Een Bachelor of Business Information Systems houdt zich bezig met het beheer van informatie technologie in verband met het bedrijfsleven en andere organisaties. Studenten zullen leren over software-en hardware-eisen en de ontwikkeling, computer-infrastructuur en business gerelateerde onderwerpen. Afgestudeerden zullen in staat zijn om te werken in de consultancy of als eigen informatiesystemen deskundige van een bedrijf.

Zelfs als u ervoor kiest Oost-Afrika's mythologische, betoverende Tanzania, Senegal, land van teranga of Zuid-Afrika, met zijn brede mogelijkheden om te genieten in en serveren, onderzoek in Afrika zal overweldigend zijn.

Bachelor in Bedrijfsinformatiesystemen in Afrika

2 Resultaten in Bedrijfsinformatiesystemen, Afrika Filter

Bachelor of science (BSC) in de informatietechnologie (IT) (software ontwikkeling)

Accra Institute Of Technology
BSc
<
Voltijds
Engels
Campus

De doelstellingen van de Information Technology (Software Development) programma - dat is in lijn met de missie van AIT, is om hoog kaliber afgestudeerden in Information Techn ...

Lees meer

Bachelor of Commerce in informatiesystemen

University of Fort Hare
Bachelor
<
Voltijds
Engels
Campus

De graad van Bachelor of Commerce (Information Systems) is bedoeld voor studenten die zich willen specialiseren in een van de computer-gerelateerde disciplines, namelijk Infor ...

Lees meer