BACHELORSTUDIES

Bachelors in Bedrijfsmanagement in de Verenigde Mechelen België

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Een Bachelor in Business Management, ook wel bekend als BBS is vergelijkbaar met een BBA diploma. Op deze manier, het omvat de boekhouding, zakelijke, financiële, marketing en organisatie-management onderwerpen. Zij beklemtoont evenwel zwaar in leiderschap en management vaardigheden.

België, officieel het Koninkrijk België, is een federale staat in West-Europa. Het is een van de oprichters van de Europese Unie en de gastheren het hoofdkwartier van de EU 's evenals die van een aantal andere belangrijke internationale organisaties zoals de NAVO.

De verschillende hoger onderwijs centra in Mechelen staat voor een flexibele benadering van het verstrekken van onderwijs aan de mensen. Michelen Hogeschool en Lessius Mechelen Campus Faydherbe zijn een aantal van deze centra.

Beste Bachelor Programma in Bedrijfsmanagement in de Verenigde Mechelen in België

1 Resultaten in Bedrijfsmanagement, Mechelen Filter

Bachelor in Business4Events (Engels)

Thomas More University of Applied Sciences
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Business4Events studenten kunnen deelnemen aan de organisatie van projecten voor zakelijke klanten terwijl ze tegelijkertijd leren hoe ze het beste kunnen profiteren van samen ...

Lees meer