BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Bedrijfsmanagement in de Verenigde Parijs Frankrijk

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Business Management BBM is een bachelor's degree programma dat is ontworpen met een specifieke focus op het ontwikkelen van professionals individuen die kunnen werken en uitvoeren van hun leidinggevende kennis en vaardigheden in de bedrijven en organisaties.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiƫle republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Parijs is de meest bevolkte stad in Frankrijk en de hoofdstad. Het heeft meer dan 2 miljoen inwoners. Het speelt gastheer voor toonaangevende centra van het leren en de kunst in de Europese regio. De thuisbasis van het hoogste aantal hoogopgeleide personen, Paris heeft een aantal prestigieuze universiteiten in Frankrijk.

Top Bachelor's Porgramma in Bedrijfsmanagement in de Verenigde Parijs in Frankrijk

1 Resultaten in Bedrijfsmanagement, Parijs Filter

Bachelor administratie en bedrijfsmanagement

ILCI Business School
Bachelor
okt 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Frans
Campus

De Bachelor Administration en Business Management biedt een specialisatie in 3 jaar om studenten op te leiden in business, management, marketing, financiƫn en human resources. ...

Lees meer