BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Bedrijfsmanagement in de Verenigde Epsom Verenigd Koninkrijk

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Een Bachelor in Business Management, ook wel bekend als BBS is vergelijkbaar met een BBA diploma. Op deze manier, het omvat de boekhouding, zakelijke, financiële, marketing en organisatie-management onderwerpen. Zij beklemtoont evenwel zwaar in leiderschap en management vaardigheden.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Beste Bachelor's Opleiding in Bedrijfsmanagement in de Verenigde Epsom in UK

2 Resultaten in Bedrijfsmanagement, Epsom Filter

BA (Hons) Business Innovation & Management (herladen)

University for the Creative Arts
BA
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Onze BA (Hons) Business Innovation & Management top-up graad is ontworpen om uw bedrijfs- en managementvaardigheden specifiek voor de creatieve industrie aan te scherpen. ...

Lees meer

BA / BSc (Hons) bedrijfsbeheer *

University for the Creative Arts
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Of je nu je eigen bedrijf wilt starten of je een weg wilt banen als leider in een kleine of grote organisatie in de creatieve industrie, onze BA / BSc Business Management-curs ...

Lees meer