BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Bedrijfsmanagement in Hongkong

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Business management programma's brengen studenten de vaardigheden bij die zij nodig zullen hebben om leidinggevende rollen in een professionele werkomgeving op zich te nemen. Er zal meestal sterk de nadruk gelegd worden op communicatieve vaardigheden, organisatiestructuur, en human resource management.

Hong Kong, gevonden aan de zuidkust van China, het land is een van de twee speciale administratieve regio's in de Republiek China. Hong Kong 's hoger onderwijs wordt geplaatst in de structuur van de Engelse en internationale systemen. Het wordt beheerd door het land 's Education Bureau.

Bachelor's Porgramma in Bedrijfsmanagement in Hongkong

1 Resultaten in Bedrijfsmanagement, Hongkong Filter

Bachelor of Education (Honours) (Business, Accounting en Financial Studies)

The Education University of Hong Kong
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
5 jaren
Engels
Campus

Het programma is gericht op het trainen van pre-servicedocenten die in staat zullen zijn om het curriculum van Business, Accounting en Financial Studies [BAFS] in het voortgez ...

Lees meer