513 Bachelorgraad Opleidingen in Bedrijfsmanagement 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Bedrijfsmanagement 2024Filter
    • Barcelona, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Introductie van het Bachelor in NeuroBusiness-programma. Gedurende drie jaar verkennen studenten management, financiën, digitale strategieën en meer, waarbij ze neurowetenschappelijke principes integreren. Met persoonlijke coaching, bedrijfsbezoeken en masterclasses doen afgestudeerden praktijkervaring op. Van human resources tot financieel management, dit programma voorziet studenten van essentiële vaardigheden om uit te blinken in het huidige dynamische zakelijke landschap.

    • Marshall, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Behaal uw BS in Agribusiness Management-graad online bij de Southwest Minnesota State University om u voor te bereiden op succes in de landbouw- en bedrijfssectoren. De major omvat 20 cursussen in marketing, boekhouding en meer, samen met een concentratie op het gebied van landbouwfinanciering. Dit programma, ondersteund door de Mustang Promise, voorziet je van vaardigheden voor functies in de verkoop van agrochemische producten, boerderijmanagement en andere sectoren na je afstuderen. Volg de lessen volledig online en eindig binnen 2 tot 4 jaar. Kom meer te weten!

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    16 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Werk in management, consulting of eigendom van een klein bedrijf met de online BBA - Business Management-graad van King University. Verbeter je vaardigheden op het gebied van probleemoplossing en communicatie terwijl je economie, businessplanontwikkeling, management accounting, bedrijfsfinanciën, ondernemingsrecht en meer studeert. Dit programma is geaccrediteerd door ACBSP.

    • Online USA

    Full time, Deeltijd

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    Bereid je voor om een ethische leider te zijn met een breed begrip van bedrijfsbeheer met de online BS in bedrijfsbeheer van Carlow University. De kleine klassen van het programma, het overdrachtskredietbeleid en de responsieve faculteit helpen onze studenten te slagen. Studenten kunnen naadloos overschakelen van online studeren naar persoonlijk leren als hun behoeften veranderen. Dankzij flexibele cursussen kunnen studenten de major verdubbelen of zich inschrijven voor een versneld MBA-programma terwijl ze hun werkverplichtingen behouden.

    • Aurora, Verenigde Staten

    Full time, Deeltijd

    2 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De online Bachelor of Business Management van Aurora University leidt studenten op tot strategische leiders in een breed scala van organisatorische contexten.Het is ontworpen om essentiële vaardigheden te ontwikkelen op het gebied van human resources, marketing en operations.Studenten kunnen maximaal 90 studiepunten overdragen en het programma in slechts twee jaar afronden.Afgestudeerden zijn voorbereid op een breed scala aan management- en leiderschapscarrières in het bedrijfsleven, de overheid, non-profitorganisaties en meer.

    • Hull, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Train om de cruciale schakel te zijn die een wereldwijde bedrijfsketen met elkaar verbindt. In deze cursus leert u hoe u de betrokkenheid van een organisatie in wereldwijde en internationale toeleveringsketens beheert. Door gebruik te maken van faciliteiten zoals onze Technology Innovation Hub, ontdekt u hoe managementtechnieken en toeleveringsketens bedrijven in beweging houden. Je bestudeert specialistische modules op het gebied van inkoop en voorraadbeheer, wereldwijde logistiek en havenbeheer, en duurzaamheid van de toeleveringsketen en het milieu. En u zult ook gaan begrijpen hoe bedrijven als geheel werken - door verschillende functies te leren. We gebruiken projecten, casestudy's en samenwerkingen met de industrie om u te laten zien hoe wat u leert, daadwerkelijk wordt toegepast in de echte wereld. Maak connecties met professionele branchenetwerken, gelijkgestemde ondernemers en zakelijke partners in onze onlangs verbeterde Business Lounge. Gunstig gelegen in de Business School, is het een levendige hub voor organisaties om samen te werken en creatief te werken, en om verbindingen te leggen met onze programma's, inclusief plaatsings- en live zakelijke projectmogelijkheden die tijdens je studie zijn ingebed. Het is ook een geweldige ruimte voor onze studenten om elkaar te ontmoeten, van te leren en indruk te maken op besluitvormers, en zo de basis te leggen voor je toekomstige carrière - allemaal op de campus.

    • Online

    Full time, Deeltijd

    36 maanden

    Afstand leren

    Engels

    Heb jij de ambitie om voor een internationaal bedrijf aan de slag te gaan, of je eigen bedrijf te starten? In de snel veranderende bedrijfswereld van vandaag, zijn flexibiliteit, soft skills en de juiste vaardigheden van groot belang. Tijdens de opleiding Business Administration (B.A.) ontwikkel je de skills die je nodig hebt om een gewilde professional te worden. Studeer online van waar je ook bent. Meer dan 70.000 studenten gingen je al voor.

    • Grenoble, Frankrijk

    Full time

    1 Jaar

    Op de campus

    Engels

    Grenoble IAE is zowel het derde jaar van een diploma Economie en Management als de eerste stap in onze Graduate School of Management Pathway . Haar roeping is om studenten in staat te stellen fundamentele managementvaardigheden te verwerven ter voorbereiding op een masterdiploma in managementwetenschappen, resulterend in gespecialiseerde of generalistische managementfuncties. Alle aspecten van management komen aan bod vanuit een technisch perspectief, maar ook via een conceptuele benadering gericht op het ontwikkelen van de ruimdenkendheid en het denkvermogen die essentieel zijn voor managementfuncties. De eenjarige Bachelor in Management is bedoeld voor studenten die al 120 ECTS-studiepunten hebben behaald in een bedrijfsgerelateerd vak en minimaal een B2-gecertificeerd niveau Engels hebben.

    • Amsterdam, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    We hebben zaken in onze kern. Inter College Business School zet zich in om de ondernemersgeest van morgen te inspireren. De school, opgericht in 1979, heeft jarenlange ervaring in het geven van op maat gemaakte cursussen Bedrijfskunde (BBA) - gemaakt voor ondernemers, door ondernemers. Als student van Inter College Business School zullen we ervoor zorgen dat uw ideeën en talenten worden omgezet in actie en praktische ervaring - aangezien dit de enige manier is om de waarde toe te passen. De veelzijdige cursus betekent dat je alles bestudeert, van marketing, economie, HR en projectmanagement tot ondernemingsrecht, fusies en overnames, financieel management en corporate governance.

    • Berlin, Duitsland
    • Potsdam, Duitsland

    Full time

    36 maanden

    Op de campus

    Engels

    Met deze wereldwijde en carrièregerichte bedrijfsopleiding krijgt u de kans om waardevolle ervaring op te doen in Duitsland en in het buitenland om uw toekomst in internationaal bedrijfsbeheer vorm te geven. Van internationaal ondernemingsrecht tot strategisch management en interculturele communicatie, je leert alles wat je nodig hebt om een succesvolle zakelijke carrière op te bouwen. Je verwerft een scala aan competenties; interculturele, digitale en algemene zakelijke competenties. Dit omvat wereldwijd beheer van de toeleveringsketen, internationale marketing, ethiek, leiderschap en financiën.

    • Brussels, België
    • Wiltz, Groothertogdom Luxemburg

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ons 3-jarige voltijdse bachelorprogramma is een toekomstgericht bedrijfscurriculum met keuze uit 4 specialisaties in het laatste studiejaar: Business, International Business Management, Management of Technology en Management of AI & Machine Learning. Studenten die deze academische reis voltooien, zullen voorbereid zijn om toekomstige leiders te worden om internationale projecten in de huidige door technologie geleide economie te beheren. UBI Business School is door QS Executive MBA Rankings wereldwijd gerangschikt als nummer 26 in de categorie van gezamenlijke EMBA-programma's en behaalde een algemene ranglijst van 5 sterren.

    • Geneva, Zwitserland
    • Barcelona, Spanje
    • + 1 more

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit programma is ontworpen om studenten de tools te geven om de kansen en uitdagingen van de wereldmarkt te begrijpen. Studenten leren de grondbeginselen van internationale bedrijfsstrategieën en multicultureel bedrijfsbeheer, waarbij ze een zakelijke benadering van globalisering hanteren.

    • Antwerp, België

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Maak je klaar voor jouw toekomst in het bedrijfsleven! Ontdek wat bedrijven doet floreren op de wereldmarkt. En ontdek wat jouw perfecte rol zal zijn. Ga aan de slag in ons bedrijfslab en pas het geleerde toe in praktijkscenario's. Sluit u aan bij ons internationale klaslokaal en bereid u voor op uw carrière met wereldwijde vooruitzichten!

    • Madrid, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels, Spaans

    In de 4-jarige opleiding Bedrijfskunde en Management bestudeer je aspecten van bedrijfseconomie, de organisatie en het management ervan. Een carrière waarvan het doel is om u te trainen met voldoende kennis om verantwoordelijkheden op zich te nemen in de richting van elk gebied binnen een bedrijfsorganisatie. Naast Spaans heb je de mogelijkheid om bijna 50% van de studiepunten in het Engels te volgen, als je voor de tweetalige optie kiest.

    • Berlin, Duitsland
    • Iserlohn, Duitsland
    • + 2 more

    Full time

    6 semesters

    Op de campus

    Engels, Duits

    Als manager van morgen zijn ondernemend denken en handelen je meest waardevolle tools. Een succesvol afgeronde opleiding bedrijfskunde is jouw ticket naar een carrière in het bedrijfsleven. Onze afgestudeerden genieten van de beste kansen op werk, dankzij de praktische ervaring die ze al vroeg opdoen.