BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Belasting in Rusland

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Belastingen opleidingen bieden geïnteresseerde studenten veel verschillende mogelijkheden om te leren over de manier waarop overheden financieren zichzelf en hoe bedrijven het beheer van hun financiën. Onderwerpen zijn onder kunnen omvatten alles, van internationaal fiscaal recht aan de industrie-specifieke fiscale eisen.

Rusland of, ook officieel bekend als de Russische Federatie, is een land in het noorden van Eurazië. Onderwijs in Rusland wordt voornamelijk verzorgd door de staat en wordt geregeld door het Ministerie van Onderwijs en Wetenschappen. In Rusland, duurt het ongeveer 70% van de trainingstijd voor het contact lessen met een leraar, de rest wordt 30% van de werklast gewijd aan de onafhankelijke studie van het materiaal.

Bachelor Opleiding in Belasting in Rusland

1 Resultaten in Belasting, Rusland Filter

Bachelor's economie: heffingen en belastingen

Saratov Socio-Economic Institute
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Russisch
Campus

Op het gebied van voorbereiding "Economy" Profile "Belastingen en belastingen", Ministerie van Belastingen bereidt bachelors en masters op het gebied van de belasting van bedr ...

Lees meer