BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Binnenhuisarchitectuur in Frankrijk

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Interieurarchitectuur heeft betrekking op wijzigingen die in een ruimte worden aangebracht. Het is nauw verwant aan het interieurontwerp omdat het zich bezighoudt met de esthetiek, maar een hogere betrokkenheid heeft bij veranderingen die de feitelijke structuur van het gebouw veranderen.

 

Frankrijk biedt een prachtig systeem van hoger onderwijs om niet alleen de burgers, maar ook buitenlanders. Het land 's dynamische cultuur trekt buitenlandse studenten en diegenen die geïnteresseerd zijn in het nastreven van internationale cursussen. Frankrijk heeft een traditie van wetenschappelijke en technologische innovatie. Dit zorgt ervoor dat wetenschappers hun creativiteit ten volle te benutten.

Bachelor's Porgramma in Binnenhuisarchitectuur in Frankrijk

2 Resultaten in Binnenhuisarchitectuur, Frankrijk Filter

Bachelor in Interieurarchitectuur en -ontwerp

Academie Charpentier
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Frans
Campus

De interieurontwerper werkt vaak aan een reeds bestaande architecturale situatie. Dit kunnen particuliere huizen of appartementen zijn, maar ook collectieve ruimtes, zoals een ...

Lees meer

Bachelor interieurarchitectuur & product design

LISAA Paris
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Deze cursus bereidt studenten voor specialisten in meubels en object ontwerp geworden, uit het ontwerp van het interieur ruimten, om het ontwerp, de creatie van culturele ruim ...

Lees meer