BACHELORSTUDIES

Bachelors in Bio-informatica in Oostenrijk

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Bioinformatica algemeen betrekking op het verzamelen van biologische informatie te analyseren. In een programma op dit gebied, kan de student onderwerpen die epigenomisch analyse, evolutie, structurele biologie en systeembiologie, samen met cursussen in computers en data-analyse omvatten bestuderen.

De Republiek Oostenrijk heeft een enorme politieke, educatieve en artistieke cultuur. De geografie van Oostenrijk maakt het ook mogelijk voor alle soorten seizoensgebonden ervaringen.

Bachelor Programma in Bio-informatica in Oostenrijk

1 Resultaten in Bio-informatica, Oostenrijk Filter

Bachelor's Degree Program in Bioinformatics

Johannes Kepler University Linz
Bachelor
BSc
okt 2020
<
Voltijds
<
6 semesters
Engels
Campus

Het koppelen van "Life Sciences" - biologie, genetica, geneeskunde, farmacie en computationele wetenschappen - met informatica, wiskunde en statistiek heeft het vakgebied van ...

Lees meer