BACHELORSTUDIES

Deeltijd Bachelor Opleidingen in Biochemie in Portugal 2020/2021

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Biochemie betrekking op de werkwijzen waarbij chemische reacties beïnvloeden levensprocessen. Typische klassen kunnen anorganische chemie, fysische chemie, enzymologie, biochemische regelgeving, celstructuur en organisatie, organische chemie, biotechnologie, analytische chemie, genetica en moleculaire theorie bevatten.

Portugal, officieel de Portugese Republiek, is een land gelegen in het zuidwesten van Europa op het Iberisch schiereiland. Portugal is 900 jaar oud, en hoewel het een relatief klein gebied, is een cruciale rol gespeeld in de wereldgeschiedenis. Universidade do Porto is het meest populair bij buitenlanders die bestaan ​​uit 11% internationale studenten.

Deeltijd Bachelor in Biochemie in Portugal

1 Resultaten in Biochemie, Portugal Filter

Bachelor in de chemische en biochemische techniek

Polytechnic Institute of Tomar
Bachelor
<
Voltijds
<
Deeltijd
Portuguese (Portugal)
Campus

De chemische en biochemische programma is een bachelor's degree ontworpen om het hoger onderwijs opleiding op het specifieke gebied van de chemie te bieden.

Lees meer