Filter
Bachelor Studies
Canada Ontario Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelors in Biologie in de Verenigde Ontario Canada

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Studie in de biologie kan leiden tot een carrière in de gezondheidszorg, het onderwijs, milieubescherming en biotechnologie. Het kan ook vormen de basis van waaruit doctorale studie op het gebied van klinische of onderzoek voort te zetten.

Canada is het beste land om het hoger onderwijs na te streven als je een interactief persoon. Bijna elke etnische groep is vertegenwoordigd in Canada dus het 'is een multiculturele samenleving. Taalbarrière is geen probleem voor buitenlandse studenten als Canada wordt beschouwd als leider van de wereld 's in het taalonderwijs.

Top Bachelor in Biologie in de Verenigde Ontario in Canada

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:
PhD
Andere programma's in in Canada

1 Resultaten in Biologie, Ontario

Andere opties binnen dit vakgebied:
PhD
Carleton University Undergraduate

Eerstejaars bètastudenten worden aangemoedigd om zich in te schrijven voor onze unieke seminarcursus, Seminar in Science, die speciaal is ontworpen om u kennis te laten m ... [+]

Programma samenvatting

Experimenteren is een belangrijk onderdeel van het leren van wetenschap bij Carleton. In het eerste jaar hebben uw lessen meestal een hoorcollege en een lab- of zelfstudiecomponent. Elk lab duurt drie uur per week, dus als je voor drie van deze labcursussen kiest, kun je elke week negen uur hands-on experimenteren.

Onze labs, tutorials, veldcursussen en seminars worden in kleine klassen gegeven, wat resulteert in veel persoonlijke interacties met professoren, lab-supervisors en medestudenten.

Eerstejaars bètastudenten worden aangemoedigd om deel te nemen aan onze unieke seminarcursus, Seminar in Science, die speciaal is ontworpen om u kennis te laten maken met de nieuwste wetenschappelijke kwesties en om u te helpen het soort communicatie, analytisch denken en onderzoeksvaardigheden te ontwikkelen die u nodig heeft voor uw wetenschap studies en je carrière.... [-]

Canada Ottawa
September 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands