Bachelors in Biologie in Duitsland

Biologie wordt gedefinieerd als de studie van levende organismen, en is onderverdeeld in een aantal van de samenstellende wetenschappelijke disciplines en studiegebieden. Als Bachelor in de biologie in Duitsland, kunt u worden verwacht zich te concentreren op een bepaald gebied van belang zijn, hetzij in het begin van je studie, of na een periode van fundamentele cursussen. Sommige gebieden van s… Meer informatie

Biologie wordt gedefinieerd als de studie van levende organismen, en is onderverdeeld in een aantal van de samenstellende wetenschappelijke disciplines en studiegebieden. Als Bachelor in de biologie in Duitsland, kunt u worden verwacht zich te concentreren op een bepaald gebied van belang zijn, hetzij in het begin van je studie, of na een periode van fundamentele cursussen. Sommige gebieden van specialisatie populair onder Duitse Bachelor in de biologie studenten omvatten moleculaire, biomaterialen, fysiologie, anatomie, gedrags-en ecosysteem biologie.

De integratie van strenge cursussen, verplichte laboratorium experimenten, lezingen, seminars en een aantal projecten, studenten ingeschreven in een Bachelor in de biologie geworden hooggekwalificeerde om te werken of te gaan naar verdere studie (via meester 's of PhD-programma's) op het gebied in Duitsland. Carrière mogelijkheden zijn te vinden in een van de vele takken van de biologie, bijvoorbeeld: mariene biologie, plantkunde, biofysica, biotechnologie, genetica, pathologie of virologie.

Scroll naar beneden om meer te lezen over hoe u uw Bachelor in de biologie programma begint vandaag, op een van deze gekenmerkte, erkende universiteiten of instellingen in Duitsland. Klik op "Lees meer " en verzoek informatie naar u worden verzonden, direct van de school.

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Hochschule Bonn-Rhein-Sieg
Rheinbach, Duitsland

Dit Engelstalige programma is gespecialiseerd in moderne biologiedisciplines met een focus op biomedicine.

Dit Engelstalige programma is gespecialiseerd in moderne biologiedisciplines met een focus op biomedicine. -
BSc
Voltijd
6 - 7 semesters
Engels
okt 2020
Campus
 

TIP! Als u een school vertegenwoordigt en uw opleidingen aan onze vermeldingen wilt toevoegen, Neem hier contact met ons op