BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Biotechnologie in de Verenigde Kajang Maleisië

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Een Bachelor's degree in de biotechnologie beoogt engineering en wetenschappelijke principes gelden voor een organisme om producten en diensten die een meerwaarde voor de samenleving hebben te maken. Het onderzoekt planten, dieren en micro-organismen met de bedoeling van de ontwikkeling of verbetering van bestaande producten of diensten.

Maleisië is een federale constitutionele monarchie in Zuidoost-Azië. Het bestaat uit dertien staten en drie federale gebieden en heeft een totale landmassa van 329.847 vierkante kilometer van elkaar gescheiden door de Zuid-Chinese Zee in twee even grote regio's, het schiereiland Maleisië en Maleisisch Borneo.

Deze prachtige stad van Maleisië staat bekend om zijn internationale universiteiten en het vergroten van het toerisme en de handel. Kajang staat bekend om haar onderwijsinstellingen zoals Universiti Tenaga Nasional (UNITEN) en de Universiteit van Nottingham. Deze universiteiten bieden een breed scala aan cursussen.

Top Bachelor Opleiding in Biotechnologie in de Verenigde Kajang in Maleisië

1 Resultaten in Biotechnologie, Kajang Filter

Bachelor in de biotechnologie (Hons)

عن جامعة البنية التحتية في كوالا لابور
Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Dit programma is ontworpen om goed geïnformeerde en competente personele middelen die zijn uitgerust met geavanceerde kennis en uitgebreide hands-on-ervaring op het gebied van ...

Lees meer