$close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelors in Biotechnologie in de Verenigde Trnava Slowakije

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar. Studenten die genieten van wetenschap en technologie kan willen een opleiding in de biotechnologie na te streven. Kennis op dit gebied kan leiden tot innovaties op h… Meer informatie

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Studenten die genieten van wetenschap en technologie kan willen een opleiding in de biotechnologie na te streven. Kennis op dit gebied kan leiden tot innovaties op het gebied van de medische biologie, landbouw en farmacie. Instructie omvat vaak zowel de toegepaste cursussen en laboratoriumexperimenten.

Slowakije of Slowakije (Slowaakse: Slovensko of Slowakije, beide namen zijn officieel erkend), is een land in Centraal-Europa. Slowakije is een lid van de Europese Unie, dus als je een burger van een andere lidstaat, kunt u legaal verblijven en werken in Slowakije zonder beperkingen. Comenius Univerzity is de oudste nog bestaande Slowaakse universiteit in Bratislava.

Top Bachelor's Opleiding in Biotechnologie in de Verenigde Trnava in Slowakije

Lees Minder
Lees meer over studeren in Slowakije
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
University of SS. Cyril and Methodius in Trnava
Trnava, Slowakije

Het programma richt zich op gedragspatronen van biologische systemen onder invloed van zowel exogene als endogene factoren.

Het programma richt zich op gedragspatronen van biologische systemen onder invloed van zowel exogene als endogene factoren. -
Bachelor
Voltijds
3 jaren
Engels
Campus