BACHELORSTUDIES

Deeltijd Bachelor's Programma's in Biowetenschappen in Australië 2020/2021

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Biologische Life Science studies bereiden studenten vaak voor op een carrière in de gezondheidszorg. Soms zullen studieprogramma's de lessen over menselijke biologie combineren met lessen in natuurkunde, scheikunde en zelfs geologie om de studenten te helpen begrijpen en leren hoe levende organismen samenwerken.

Australië heeft de derde grootste aantal buitenlandse studenten in de wereld ondanks het feit dat een gemeenschap van slechts 23 miljoen. Dit zijn sterke academische referenties, maar Australische instellingen zijn net zo hoog aangeschreven als de steden dat huis ze rond het geboorteland.

Deeltijd Bachelor Programma in Biowetenschappen in Australië

3 Resultaten in Biowetenschappen, Australië Filter

Bachelor of Science (Voedingstechnologie en voeding)

RMIT - Royal Melbourne Institute of Technology
Bachelor
feb 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Innovatie van brandstofvoedsel. Studeer voedselwetenschap. Met een graad in de voedingswetenschap kun je een reeks loopbaantrajecten binnen de industrie nastreven op gebieden ...

Lees meer

Bachelor of Science (natuurbehoud en natuurbiologie)

Edith Cowan University
BSc
<
Voltijds
<
6 semesters
Engels
Campus

Deze cursus richt zich op de kennis en vaardigheden die nodig zijn om de betekenis van het behoud van biodiversiteit te begrijpen.

Lees meer

Bachelor in de landbouw en technologie

Melbourne Polytechnic
Bachelor
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Combineer uw interesse in landbouw en technologie en wees toonaangevend in de sector met de bacheloropleiding Landbouw en Technologie van Melbourne Polytechnic , die wordt aan ...

Lees meer