BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Biowetenschappen in Chili

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Biologische Life Sciences is een tak van wetenschap die zich richt op het lichaam en alle functies die daarmee samenhangen. Studenten kunnen ervoor kiezen om lessen zoals anatomie, fysiologie, genetica, immunologie en toxicologie te volgen.

Onderwijs in Chili nadruk een technisch en hoger onderwijs door een universiteit. De meeste van de universiteiten in Chili biedt gevestigde student cultuur en de relatie met internationale studenten, ongeacht de taalbarrière. Het hoger onderwijs in Chili is toegankelijk in zowel de particuliere als de overheid gefinancierde universiteiten.

Bachelor's Porgramma in Biowetenschappen in Chili

1 Resultaten in Biowetenschappen, Chili Filter

Landbouwtechniek

Duoc UC
Bachelor
feb 2021
<
Voltijds
<
4 jaren
Spaans
Campus

Deze professionals zijn opgeleid om op te treden als land bestuurders werkzaam bij de ruimtelijke ordening en de agrarische bedrijven; als land manager, land supervisor, hoofd ...

Lees meer