BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Biowetenschappen in de Verenigde Parijs Frankrijk

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Biologische Life Sciences is een gebied van wetenschap die bestudeert hoe verschillende processen, zoals chemische, fysische en geologische processen, vorm te geven aan de interactie tussen levende organismen op aarde. Lessen kunnen gaan over ecologie, fysiologie en evolutie.

Frankrijk is momenteel een van de 20 best presterende landen op het gebied van de economie vanwege hun uitstekende resultaatgericht leren hoger onderwijs. De meeste cursussen aan universiteiten worden aangeboden in de Franse taal. Frankrijk heeft 60 openbare en 100 particuliere universiteiten.

Parijs is de meest bevolkte stad in Frankrijk en de hoofdstad. Het heeft meer dan 2 miljoen inwoners. Het speelt gastheer voor toonaangevende centra van het leren en de kunst in de Europese regio. De thuisbasis van het hoogste aantal hoogopgeleide personen, Paris heeft een aantal prestigieuze universiteiten in Frankrijk.

Beste Bachelor's Porgramma in Biowetenschappen in de Verenigde Parijs in Frankrijk

4 Resultaten in Biowetenschappen, Parijs Filter

Bachelor in Culinary Arts

Ecole Ducasse - Paris Campus
Bachelor
okt 2020
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Frans
Campus

Kies met de Bachelor in Culinary Arts voor een opleidingspad of excellence en verwerf in 3 jaar de volledig benodigde culinaire knowhow en managementcompetenties om te slagen ...

Lees meer

Bachelor + Master in International Sustainable Agribusiness & Food Engineering

UniLaSalle
BSc
sep 2020
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;5 jaren
01 jun 2020
Engels
Campus

Het eerste geïntegreerde BSc & MSc-programma - Engineering Master in International Sustainable Agribusiness and Food Engineering in Frankrijk - 100% in het Engels.

Lees meer

BSc - Bachelor in de Life Sciences

Université Pierre et Marie Curie (UPMC)
BSc
sep 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
Campus

Het doel van deze opleiding bachelor is om studenten een solide wetenschappelijke kennis te verwerven voor een echt begrip van de levende dingen.

Lees meer

BSc in International Program in Life Science

Université Pierre et Marie Curie (UPMC)
BSc
sep 2020
Campus

Dit programma biedt studenten de mogelijkheid om het tweede semester van L3 (S6) voort te zetten aan de universiteit van Montreal.

Lees meer