BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Biowetenschappen in Litouwen

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Bij de studie van biologische life sciences kunnen studenten zich richten op één aspect van de natuurwetenschappen of ze kunnen bestuderen hoe verschillende aspecten elkaar beinvloeden, zoals het milieu en de menselijke gezondheid of biologie en geologie.

Litouwen, officieel de Republiek Litouwen is een land in Noord-Europa, de grootste van de drie Baltische staten. Het is gelegen langs de zuidoostelijke kust van de Baltische Zee, in het oosten van Zweden en Denemarken. Meer dan 90% van de Litouwers spreken tenminste een vreemde taal en de helft van de bevolking spreekt twee vreemde talen, vooral Russisch en Engels.

Bachelor's Porgramma in Biowetenschappen in Litouwen

1 Resultaten in Biowetenschappen, Litouwen Filter

Bachelor in de biotechnologie

Vytautas Magnus University
Bachelor
21 aug 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
01 May 2020
Engels
Campus

Het programma past wetenschappelijke en technische principes toe op levende organismen om producten en diensten van waarde voor de samenleving te produceren. Het programma van ...

Lees meer