$close

Filters

Resultaten weergeven

Bachelor's Programma's in Biowetenschappen in de Palestijnse Gebieden

Bachelor graden van geaccrediteerde hogescholen en universiteiten kunnen belangrijke stapstenen zijn naar een succesvolle carrière.De meest voorkomende vorm van undergraduate programma is een bachelor 's degree, meestal uitgereikt na vier jaar van succesvolle studieBiologische Life Sciences is een tak van wetenschap die zich richt op het lichaam en alle functies die daarmee samenhangen. Stud… Meer informatie

Bachelor graden van geaccrediteerde hogescholen en universiteiten kunnen belangrijke stapstenen zijn naar een succesvolle carrière.De meest voorkomende vorm van undergraduate programma is een bachelor 's degree, meestal uitgereikt na vier jaar van succesvolle studie

Biologische Life Sciences is een tak van wetenschap die zich richt op het lichaam en alle functies die daarmee samenhangen. Studenten kunnen ervoor kiezen om lessen zoals anatomie, fysiologie, genetica, immunologie en toxicologie te volgen.

Een aantal instellingen voor hoger onderwijs zijn verschenen in de afgelopen jaren in heel de Palestijnse gebieden en de Gazastrook. Hoewel jonge, deze faciliteiten zijn in staat om een ​​breed scala aan programma's voor lokale en internationale studenten aan te bieden.

Bachelor's Porgramma in Biowetenschappen in de Palestijnse Gebieden

Lees Minder
Lees meer over studeren in de Palestijnse Gebieden
$format_list_bulleted Filters
Sorteer op:
  • Aanbevolen Nieuwste Titel
  • Aanbevolen
  • Nieuwste
  • Titel
جامعة القدس
Abu Dis, Staat Palestina

De voedingsindustrie vertrouwt op een breed scala aan processen om de enorme hoeveelheid voedsel te produceren die we tegenwoordig zien. Levensmiddelentechniek gebruikt de pri ... +

De voedingsindustrie vertrouwt op een breed scala aan processen om de enorme hoeveelheid voedsel te produceren die we tegenwoordig zien. Levensmiddelentechniek gebruikt de principes van chemie, microbiologie en engineering om voedselproductieprocessen te ontwerpen. Het lesplan van de Food Engineering Department is erop gericht de student de vaardigheden en concepten te bieden die verband houden met voedseltechnologie en -technologie, die zich richt op het ontwikkelen van nieuwe voedselproducten, het ontwerpen van processen voor het produceren van deze voedingsmiddelen, het selecteren van verpakkingsmaterialen, het bestuderen van de houdbaarheid en sensorische evaluatie van het product. Ontwerp en controle van activiteiten in voedselfabrieken, methoden voor het produceren van functionele voedingsmiddelen, kwaliteitscontrole van voedingsproducten, naast het beheren van voedselfabrieken en methoden voor het op de markt brengen van voedingsproducten. Naast de microbiologische en chemische testen zullen studenten levensmiddelentechniek basisfenomenen bestuderen die rechtstreeks verband houden met de productie van voedingsproducten en hun eigenschappen. Het lesplan van de afdeling kwalificeert haar afgestudeerden om meerdere en gevarieerde taken uit te voeren in de voedingsindustrie die zijn veranderd in een industrie die geavanceerde technologieën en meerdere processen combineert op basis van biochemie en technologie. De afdeling Food Engineering onderscheidt zich door het feit dat het zijn afgestudeerde kwalificeert om te werken op het gebied van biotechnologie (biotechnologie) en engineering van de voedingsindustrie. Naast het werken in verschillende takken van de voedingsindustrie en biotechnologie, zullen de afgestudeerden van de afdeling gekwalificeerd zijn om ook te werken op het gebied van de farmaceutische en cosmetische industrie, en op het gebied van onderzoek in onderzoeksinstellingen die geïnteresseerd zijn in biowetenschappen en milieutechniek. Ze zullen ook kunnen werken in instellingen die zich bezighouden met de controle van de voedsel- en biotechnologie-industrie (het Instituut voor Normen en Metrologie) en ze zullen ook kunnen werken in adviesbureaus die zich bezighouden met voedsel- en milieuontwikkeling. -
Bachelor
Arabisch
Campus