BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Biowetenschappen in Roemenië

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Biologische Life Science studies bereiden studenten vaak voor op een carrière in de gezondheidszorg. Soms zullen studieprogramma's de lessen over menselijke biologie combineren met lessen in natuurkunde, scheikunde en zelfs geologie om de studenten te helpen begrijpen en leren hoe levende organismen samenwerken.

Roemenië is een land gelegen op het kruispunt van Centraal-en Zuidoost-Europa, grenzend aan de Zwarte Zee. Reizen naar Roemenië is eenvoudig uit bijna alle delen van de wereld, vanwege zijn positie, evenals het feit dat het wordt geserveerd door een reeks van soorten transport en bedrijven. Roemeense universiteiten bieden een grote keuze aan undergraduate en postgraduate programma's in het Roemeens, Engels, Frans en Duits.

Bachelor in Biowetenschappen in Roemenië

1 Resultaten in Biowetenschappen, Roemenië Filter

Bachelor in de landbouw

Faculty of Agriculture - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

De training doelstellingen die specifiek zijn voor de specialisatie Agriculture worden gegenereerd door de uitvoering en de uitvoering van de volgende drie doelstellingen: 1. ...

Lees meer