630 Bachelorgraad Opleidingen in Biowetenschappen 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Biowetenschappen 2024Filter
    • Madrid, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Spaans

    Site gusta onderzoekt pasar tiempo en un laboratorio, la carrera de Biotecnología te apasionará. De biotechnologische combinatie van biologische producten met een ingenieus ontwerp voor nieuwe producten en diensten en biologische producten (micro-organismen, dierlijke en plantaardige producten, en biologische producten).

    • Bremen, Duitsland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Belfast, Verenigd Koninkrijk

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De farmaceutische industrie in het VK heeft een grotere impact op de Britse economie dan enige andere hightechindustrie. Met 73.000 mensen in dienst, van wie er ongeveer 27.000 rechtstreeks betrokken zijn bij onderzoek en ontwikkeling (R&D), biedt de farmaceutische industrie afgestudeerden de kans om een belangrijke rol te spelen bij de ontwikkeling van nieuwe geneesmiddelen met werkgelegenheid in alle stadia van het ontwikkelingsproces van geneesmiddelen

    • Brno, Tsjechië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De bacheloropleiding Dierenwelzijn en -bescherming is een academisch gerichte opleiding die aansluit bij de huidige stand van zaken en het niveau van de wetenschap en de behoeften van de praktijk in Europa. De studie bevat theoretische kennis en maakt het mogelijk de nodige praktische vaardigheden te verwerven die nodig zijn voor de uitoefening van het beroep, inclusief werkgelegenheid in creatieve activiteiten, en bereidt ook studenten voor op een studie in een masteropleiding.

    • Evo, Finland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een graad in bosbouw geeft je alle benodigde vaardigheden en kennis om bossen duurzaam te verzorgen en te beheren, zowel ecologisch als economisch.

    • Santiago de Querétaro, Mexico
    • Jonesboro, Verenigde Staten

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Biotechnologie opent nieuwe grenzen in verschillende industrieën. De multidisciplinaire aanpak leidt ertoe dat het biologische systemen gebruikt om milieu-, medische en industriële problemen op te lossen. In de landbouw en de veehouderij worden voortdurend wijzigingen en verbeteringen aangebracht in verschillende soorten. Op het gebied van voeding ontstaan nieuwe, voedzamere, gezondere en duurzamere opties.

    • Groningen, Nederlanden

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Kunnen we nieuwe organen maken uit cellen? Hoe werken biologische moleculen zoals eiwitten en DNA? Vraagt u zich af in hoeverre het mogelijk is om met biotechnologie betere medicijnen, enzymen of voedsel te maken? In deze opleiding Life Science and Technology leer je antwoorden te vinden op dit soort vragen. Deze opleiding combineert elementen uit verschillende disciplines, waaronder biologie, farmacie, natuurkunde, scheikunde en techniek. Je leert hoe je deze kennis kunt gebruiken om medische toepassingen te maken die mensen beter maken of hun kwaliteit van leven verbeteren. Onze studenten en onderzoekers bestuderen de ingewikkelde details van levende organismen, maar proberen ook levensechte systemen te bouwen van moleculen die niet leven. Als we in staat zijn om zo'n synthetische cel te bouwen, zullen we de vereisten voor het leven veel beter begrijpen, en kunnen we deze cellen misschien gebruiken als fabrieken voor nieuwe biomoleculen. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de dingen die we onderzoeken. Tegen de tijd dat je aan dit programma begint, zijn er ongetwijfeld nog tal van andere nieuwe onderzoeksprojecten opgestart. U vindt vast iets dat uw interesse wekt.

    • Umeå, Zweden

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Als chemicus en moleculair bioloog kun je bijvoorbeeld werken aan de ontwikkeling van geneesmiddelen, vaccins en forensische technieken of de verfijning van planten.Het Bachelor of Science-programma in Life Science bestrijkt een breed spectrum van chemie en moleculaire biologie.Je docenten hebben een nauwe band met toonaangevend onderzoek op gebieden als microbiologie, medicinale, biologische en milieuchemie, infectiegeneeskunde en plant- en bosbiotechnologie.

    • Wrocław, Polen

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van BSc studies in de biotechnologie is het verwerven van basiskennis van de moleculaire basis van biologische verschijnselen en processen door het leren van wiskunde, statistiek, scheikunde, natuurkunde, evenals moleculaire biologie, genetica, microbiologie, biologie van de cel en biotechnologie en verwerving van diepere kennis van de biochemie van eiwitten, koolhydraten en lipideverbindingen, hun structuren en functies, evenals hun metabolisme.

    • Mercedes, Costa Rica

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels, Spaans

    Op het gebied van Agronomische Techniek (Landbouwwetenschappen) profiteren studenten van een multiculturele omgeving, met vertegenwoordiging uit meer dan 48 landen onder collega's, ambtenaren en docenten. Met een erfenis van meer dan 30 jaar heeft het programma met succes jonge geesten uit Amerika, Europa, Afrika en Azië gevoed, waardoor ze duurzame ontwikkeling binnen hun land kunnen stimuleren en rechtvaardige en welvarende samenlevingen kunnen bevorderen. Binnen deze academische familie is onwrikbare steun gegarandeerd bij elke stap van uw reis.

    • Lincoln, Verenigde Staten

    Full time

    120 uur

    Op de campus

    Engels

    Landbouwsysteemtechnologie loopt voorop in nieuwe en opkomende technologieën, waardoor u de landbouwuitdagingen van de 21e eeuw en daarna kunt oplossen. Deze praktijkgerichte major combineert cursussen in technologie, landbouwwetenschappen en bedrijfskunde.

    • Krems an der Donau, Oostenrijk

    Full time

    6 semesters

    Op de campus

    Engels

    De bacheloropleiding Medische en Farmaceutische Biotechnologie bereidt je voor op een van de snelstgroeiende onderzoeksgebieden ter wereld.

    • Kursk, Rusland

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De belangrijkste soorten professionele activiteiten: ontwikkeling, productie en certificering van geneesmiddelen en biologisch actieve geneesmiddelen en medische hulpmiddelen. Het modelleren en verkrijgen van medische en cosmetische producten op basis van levende voorwerpen (waaronder sportcosmetica en voedingssupplementen voor sportvoeding). Biotechnologie van plantenorganismen.

    • Seville, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Spaans

    Maak je klaar voor een van de sectoren met de grootste impact op economieën over de hele wereld. Met de graad in biotechnologie van Universidad Loyola kun je bijdragen aan het oplossen van de grote uitdagingen waarmee de mensheid wordt geconfronteerd, van de ontwikkeling van nieuwe medicijnen en vaccins tot het verminderen van de honger in de wereld door de efficiëntie en kwaliteit van gewassen te verbeteren met technieken zoals genetische manipulatie, of met de introductie van nieuwe gezonde ingrediënten, probiotica en prebiotica in voedingsmiddelen die hun nutritionele eigenschappen verbeteren.

    • 's Hertogenbosch, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Blended

    Engels

    Horticulture & Business Management gaat over de commerciële productie van groenten, fruit en planten. Het gaat over internationaal zakendoen, technologie, innovatie en duurzaamheid.