BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Boekhouden in Hongkong

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

De Bachelor in Accounting is bedoeld om studenten voor te bereiden op de beroepspraktijk management accounting, financial accounting, fiscaliteit en auditing. Studenten zullen ook onderwijs krijgen in business wiskunde, management theorie en bedrijfseconomie en recht.

Hong Kong, gevonden aan de zuidkust van China, het land is een van de twee speciale administratieve regio's in de Republiek China. Hong Kong 's hoger onderwijs wordt geplaatst in de structuur van de Engelse en internationale systemen. Het wordt beheerd door het land 's Education Bureau.

Bachelor in Boekhouden in Hongkong

1 Resultaten in Boekhouden, Hongkong Filter

Bachelor of Education (Honours) (Business, Accounting en Financial Studies)

The Education University of Hong Kong
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
5 jaren
Engels
Campus

Het programma is gericht op het trainen van pre-servicedocenten die in staat zullen zijn om het curriculum van Business, Accounting en Financial Studies [BAFS] in het voortgez ...

Lees meer