BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Boekhouden in Indonesië

 

 

 

 

 

Voornamelijk verantwoordelijk voor het onderhoud en de analyse van een bedrijf of organisatie 's financiële administratie, als met betrekking tot een aantal cruciale gebieden zoals winstmarge, belastingen, budgettering, enz., accountants zijn belangrijke spelers in de zakenwereld. Het aanbieden van cursussen in Financial Statement Analysis, Accounting Information Systems, belastingen, Auditing en Cost Accounting, Bachelor Accounting programma's in Indonesië afgestudeerden met de essentiële kennis en vaardigheden om te slagen op de werkplek voor te bereiden, hetzij als full-time medewerkers, consultants, onafhankelijke contractanten of freelancers.

Een vier-jarige opleiding, een Bachelor of Accounting in Indonesië bereidt studenten voor op elke gewenste professionele examens, en voor het belonen van werk in de zakenwereld.Bachelor in Accounting studenten kunnen er ook voor kiezen om in een gebied van zakelijke of financiële specialiseren tijdens hun tijd van studie. Bijvoorbeeld, keuzevakken zoals ethiek in Accounting, Accounting Theory, kon Research Methods in Accounting en International Accounting leiden Bachelor studenten langs verschillende professionele paden, met gespecialiseerde kwalificaties, in de toekomst.

Voor de middelbare school of de middelbare school afgestudeerden, of werkende professionals, met een interesse in economie en een talent met cijfers, een Bachelor in Accounting van een van de erkende business schools en universiteiten in Indonesië, zoals hieronder vermeld, zou de beste stap voorwaarts in de richting van een te lucratieve carrière. Meer weten, vandaag, door te klikken op "lees meer " en direct informatie van de scholen in slechts enkele minuten!

 

 

2 Resultaten in Boekhouden, Indonesië Filter

Bachelor in International Accounting Program (IAP)

Syiah Kuala University
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
15 jul 2020
Engels
Indonesisch
Campus

International Accounting Program is een onderdeel van de boekhoudafdeling van Economics and Business Faculty, Syiah Kuala University , Banda Atjeh, Indonesië. Het is een pioni ...

Lees meer

International Undergraduate Program (IUP) in Accounting

Universitas Gadjah Mada
Bachelor
aug 2020
<
Voltijd
<
8 semesters
Engels
Campus

Een van de programma's in IUP FEB UGM is een 4-jarige bacheloropleiding in Accounting. IUP FEB UGM biedt belangen in Financiële boekhouding, Managementadministratie, Boekhoudi ...

Lees meer