BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Boekhouden in Thailand

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Een Bachelor's degree in Accounting zal onderwijzen, naast de boekhouding gerichte onderwerpen, zakelijke wiskunde, management theorie en bedrijfseconomie en recht. Afgestudeerden zullen in staat zijn om te werken in verschillende gebieden van de boekhouding, zoals management accounting, financial accounting, fiscaliteit of auditing.

Thailand, officieel het Koninkrijk Thailand, voorheen bekend als Siam, is een land gelegen in het midden van de Indochina schiereiland in Zuidoost-Azië. Stranden en eilanden Thailand 's trekken miljoenen bezoekers per jaar van over de hele wereld. Iedereen met een vier-jarige opleiding kan een baan te vinden als leraar Engels in Thailand.

Bachelor in Boekhouden in Thailand

2 Resultaten in Boekhouden, Thailand Filter

Chulalongkorn University
BBA
jun 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

International Business Management internationale bedrijfsleven Boekhouding Admissions De

Lees meer

Bachelor in de accountancy

Stamford International University
Bachelor
<
Voltijd
<
42 maanden
Engels
Campus

Stamford's Bachelor of Accountancy-programma rust studenten met een gedegen kennis van de boekhouding en goede praktische, analytische en communicatieve vaardigheden. Studente ...

Lees meer