BACHELORSTUDIES

Bachelors in Boekhouden in Tunesië

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Boekhouden is een vakgebied van studie dat gaat over de analyse van de economische activiteiten van een bedrijf of organisatie. Deze informatie wordt vervolgens gerapporteerd aan het management, crediteuren of investeerders. Accounting of boekhouden kan ook worden aangeduid als financiële verslaggeving.

Tunesië (Arabisch: تونس Tūnis) officieel bekend als de Republiek Tunesië (Arabisch: الجمهورية التونسية al-Jumhūriyyah bij-Tūnisiyyah), is een land in Noord-Afrika, dat een kustlijn van de Middellandse Zee heeft in het centrum van het Middellandse-Afrika. Sinds de onafhankelijkheid van de Fransen in 1956, heeft de Tunesische onderwijssector laten zien grote vooruitgang. De toelating proces wordt centraal geregeld door de nationale universitaire oriëntatie systeem.

Bachelor's Porgramma in Boekhouden in Tunesië

2 Resultaten in Boekhouden, Tunesië Filter

BA in Accounting

UNIVERSITÉ INTERNATIONALE DE TUNIS (UIT)
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Frans
Campus

De fundamentele Degree in Accounting begint met een voorbereidende cycle management, en maakt het mogelijk om zich te specialiseren in de boekhouding in het 3e jaar.

Lees meer

BA in Accounting

Université Virtuelle (UIV)
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Frans
Online

De licentie op afstand boekhouding begint met een voorbereidende cycle management, en maakt het mogelijk om zich te specialiseren in de boekhouding in het 3e jaar.

Lees meer