BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Bouw in Australië

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Het bestuderen van de bouw kan leiden tot een carrière in de bouw van nieuwe gebouwen, het repareren van oude of het inspecteren van deze werkzaamheden. Dit gebied omvat ook de bouw van wegen, bruggen en recreatieve voorzieningen. Studenten kunnen verwachten om wat tijd besteden aan het bestuderen het juiste gebruik van materialen en engineering.

Australië is een eiland land en continent van het zuidelijk halfrond, in de SW Pacific, een lidstaat van de Commonwealth.

Bachelor's Opleiding in Bouw in Australië

2 Resultaten in Bouw, Australië Filter

Bachelor in het bouwmanagement

University of South Australia Online
Bachelor
jun 2020
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3 jaren
01 jun 2020
Engels
Online

Als afgestudeerde kun je je technische en praktische kennis toepassen in verschillende situaties, effectief problemen analyseren en samenwerken met verwante disciplines zoals ...

Lees meer

Beng in burgerlijke en bouwkunde

Sri Lanka Institute of Information Technology SLIIT
BSc
jan 2021
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Civil & Construction Engineering gaat om de toepassing van de fundamentele wetenschappelijke en technologische principes voor het ontwerp en de bouw van faciliteiten die n ...

Lees meer