BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Bouw in Azerbeidzjan

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Het bestuderen van de bouw kan leiden tot een carrière in de bouw van nieuwe gebouwen, het repareren van oude of het inspecteren van deze werkzaamheden. Dit gebied omvat ook de bouw van wegen, bruggen en recreatieve voorzieningen. Studenten kunnen verwachten om wat tijd besteden aan het bestuderen het juiste gebruik van materialen en engineering.

Azerbeidzjan is gelegen op het Aziatische continent in het oostelijke deel van de Transcaucasia. De officiële naam van Azerbeidzjan is de Republiek Azerbeidzjan.

Bachelor's Opleiding in Bouw in Azerbeidzjan

2 Resultaten in Bouw, Azerbeidzjan Filter

Bachelor in de bouw

Азербайджанский Архитектурно-Строительный Университет
Bachelor
<
Voltijd
Russisch
Azerbeidzjaanse
Campus

Faculteit treinen specialisten op "Construction Engineering" specialty op bachelor- en masteropleidingen. Het merendeel van de professor en leraren personeel is goed - bekende ...

Lees meer

Bachelor in de bouw - economie

Азербайджанский Архитектурно-Строительный Университет
Bachelor
<
Voltijd
Russisch
Azerbeidzjaanse
Campus

Op dit moment zijn er 676 full - time en de mate studenten 79 correspondentie bachelor, 46 full - time en 14 correspondentie master studenten en 12 promovendi verrichten van w ...

Lees meer