BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Bouwprojectmanagement in Afrika 2020

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Bouwprojecten zijn grote ondernemingen met tal van bewegende delen, en om deze reden is een hele studiegebied gewijd aan het proces. Bouwprojectmanagement, waarin business- en engineeringprincipes worden gecombineerd, richt zich doorgaans op de gebieden budget, timemanagement en kwaliteitsborging.

Afrika is een continent van 53 onafhankelijke landen en een rijke mix van inheemse volkeren, culturen, economie├źn en geschiedenis. Afrika is het op een na grootste continent ter wereld.

Bachelor Programma in Bouwprojectmanagement in Afrika

2 Resultaten in Bouwprojectmanagement, Afrika Filter

BSc Hons in bouwmanagement

University of Johannesburg
BSc
jan 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
30 okt 2020
Engels
Campus

Het doel van de Bachelor of Science Honours in Construction Management is om studenten de nodige professionele attributen, projectmanagementvaardigheden en competenties in Con ...

Lees meer

BSc Hons in bouwprojectmanagement

University of Johannesburg
BSc
jan 2021
<
Voltijds
30 okt 2020
Engels
Campus

Deze eenjarige postdoctorale opleiding volgt het niet-gegradueerde programma in bouwkunde en resulteert in een professionele kwalificatie als bouwmanager. Afgestudeerden zulle ...

Lees meer