Bachelor Programma's in Business Administration in Oekraïne

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.Oekraïne is een land in Oost-Europa. De hoofdstad Kiev (Oekraï… Meer informatie

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Oekraïne is een land in Oost-Europa. De hoofdstad Kiev (Oekraïens: Київ - Kyiv, Russisch: Киев - Kiev) is de en grootste stad van Oekraïne met - officieel - meer dan 2,7 miljoen inwoners. Kyiv National University vernoemd naar Taras Shevchenkouniversity is de grootste en een van de belangrijkste universiteiten.

Bachelor's Porgramma in Business Administration in Oekraïne

Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied: 
Ukrainian-American Concordia University
Kyiv, Oekraïne

Bedrijfseducatie bij ConcordiaUA bereidt studenten voor op het aannemen van effectieve en verantwoordelijke leiderschapsrollen in organisaties en bedrijven.

Bedrijfseducatie bij ConcordiaUA bereidt studenten voor op het aannemen van effectieve en verantwoordelijke leiderschapsrollen in organisaties en bedrijven. -
Bachelor
Voltijd
4 jaren
Engels
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here