BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Business Administration in de Verenigde Chicago Verenigde Staten

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

De stad Chicago is de derde hoogste in de bevolking in Amerika met bijna 10 miljoen inwoners. Het heeft een aantal van de beste nationale universiteiten bij te wonen in het land.

Top Bachelor in Business Administration in de Verenigde Chicago in de Verenigde Staten

3 Resultaten in Business Administration, Chicago Filter

BSc in General Business Administration

Northeastern Illinois University
BSc
24 aug 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
15 jul 2020
Engels
Campus

De major General Business Administration is ontworpen voor diegenen die een brede kennis van bedrijfsdomeinen (Accounting, Finance, Management en Marketing) willen ontwikkelen ...

Lees meer

Bachelor in business administration

Missouri Baptist University
Bachelor
sep 2020
<
Voltijds
Campus

De Business Administration discipline biedt een brede basis curriculum ontworpen om studenten voor de professionele loopbaan voor te bereiden.

Lees meer

Bachelor of science in business administration

Chicago State University
BSc
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Het College of Business is geaccrediteerd door de Raad voor Accreditatie voor Business Schools en programma's. Studenten die afstuderen van het College verdienen een Bachelor ...

Lees meer