BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Business Administration in de Verenigde St. Louis Verenigde Staten

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Saint Louis is gevestigd in Missouri, USA. De stad is de thuisbasis van een aantal zeer erkende universiteiten. De IT-afgestudeerden van verschillende instellingen voor hoger onderwijs in het algemeen hun beroep starten in de stad.

Beste Bachelor's Porgramma in Business Administration in de Verenigde St. Louis in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Business Administration, St. Louis Filter

Bachelor in business administration

Missouri Baptist University
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Campus

De Business Administration discipline biedt een brede basis curriculum ontworpen om studenten voor de professionele loopbaan voor te bereiden.

Lees meer