BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Business Analytics in Oekraïne

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Business Analytics studies leren individuen om gegevens en statistieken te gebruiken voor het beantwoorden van zakelijke vragen en om op basis van hun bevindingen solide beslissingen te nemen. Het is een op feiten gebaseerde discipline en kan verschillende soorten statistische analyse bevatten.

Oekraïne is een land in Oost-Europa. De hoofdstad Kiev (Oekraïens: Київ - Kyiv, Russisch: Киев - Kiev) is de en grootste stad van Oekraïne met - officieel - meer dan 2,7 miljoen inwoners. Kyiv National University vernoemd naar Taras Shevchenkouniversity is de grootste en een van de belangrijkste universiteiten.

Bachelor Programma in Business Analytics in Oekraïne

1 Resultaten in Business Analytics, Oekraïne Filter

Bachelor in business analytics

Poltava University Of Economics And Trade
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Russisch
Oekraïens
Campus

Bachelor's Degree-programma in Business Analytics (BA) combineert business process modeling, IT analytics, business process analyse, business-systemen analyse, zakelijke omgev ...

Lees meer