BACHELORSTUDIES

Bachelors in Business Studies in Brazilië

Elk jaar besluiten miljoenen studenten in landen over de hele wereld om bachelor-opleidingen te zoeken. Deze hoger onderwijs opleiding biedt een ruime ervaring in een bepaald vakgebied en vereist in het algemeen tussen de drie en vijf jaar studie. Bachelor programma's zijn beschikbaar in veel verschillende landen.

Wat is een Bachelor in Business Studie in Brazilië? Dit programma is bedoeld om studenten te helpen om te leren hoe bedrijven functioneren en groeien. Studenten kunnen onderwerpen bestuderen zoals economie, financiën, management, marketing, boekhouden, en ondernemerschap. Studievakken hebben meestal betrekking op onderwerpen zoals zakelijke geschiedenis, analytics, leiderschap en de mondiale economie. Degenen die business studies in Brazilië gaan volgen, zullen merken dat ze studeren in een land met een snel groeiende economie en groter wordende aanwezigheid op het wereldwijde financiële toneel.

Degenen die ervoor kiezen om één van deze programma's te volgen, kunnen genieten van een verscheidenheid van verschillende voordelen, waaronder uitgebreidere vaardigheiden op gebied van analyte, leiderschap, communicatie en kritisch denken. Afgestudeerden verkrijgen vaak ook waardevolle internationale ervaring en kunnen zelfs in staat zijn om hun buitenlandse taalvaardigheden op te bouwen.

Collegegeld en andere kosten zullen van programma tot programma variëren. Aangezien planning essentieel is om een succesvolle undergraduate ervaring te krijgen, is het heel belangrijk dat studenten contact opnemen met de instellingen waarin zij geïnteresseerd zijn. Daarmee kunnen ze financiële informatie ontvangen en bepalen of het programma overeenkomt met hun wensen.

Een aantal carrières kan worden nagestreefd met een Bachelor in Business Studies in Brazilië. Studenten merken vaak dat ze in staat zijn om voor een breed scala aan bedrijven te werken, en met name voor bedrijven die actief zijn in meerdere landen. Studenten kunnen er ook voor kiezen om te werken bij overheid regelgevende instanties van de overheid of non-profitorganisaties; ze kunnen zelfs een stapje verder gaan en hun eigen bedrijf starten. Deze opleiding vormt ook een stevige basis voor verdere graduate studies op Master niveau.

Als jij geïnteresseerd bent in het volgen van een bachelor's opleiding in business in Brazilië, dan kunnen wij jou helpen. Zoek hieronder naar je programma en neem rechtstreeks contact op met het toelatingsbureau van de school van jouw keuze door het aanvraagformulier in te vullen.

 

5 Resultaten in Business Studies, Brazilië Filter

De International Business Education Alliance

Brazilian School of Public and Business Administration
Bachelor
<
Voltijd
<
8 semesters
Engels
Campus

De International Business Education Alliance (IBEA) is een innovatief programma dat niet-gegradueerde zakelijke studenten een uniek en uitgebreid overzicht biedt van de wereld ...

Lees meer

Bachelor in business administration

Grupo Tiradentes
Bachelor
mrt 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Portuguese
Campus

Plan, organiseren, leiden en mensen, materiële en financiële middelen te controleren. Dit zijn de klassieke functies van de beheerder dat in de loop van zijn carrière, voegde ...

Lees meer

Bedrijfsbeheer

Faculdade de Ciências Gerenciais Padre Arnaldo Janssen (FAJANSSEN)
Bachelor
<
Deeltijd
Portuguese
Campus

Train professionals met strategische visie en kritische systemen voor het beheer, zodat ze ontwikkelen en beheren van geïntegreerde systemen voor het beheer implementatieproje ...

Lees meer

Internationale handel

Universidade de Caxias do Sul
Bachelor
mrt 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Portugees
Campus

De internationale handel is gemaakt voor studenten die een interdisciplinaire opleiding. Met een interesse in geschiedenis, geografie, cultuur, talen, economie, administratie, ...

Lees meer

Bedrijfsbeheer

Centro Universitário Newton Paiva (NEWTON PAIVA)
Bachelor
<
Voltijd
<
8 semesters
Portuguese
Campus

Met uitgebreide inhoud, dynamisch en gericht op de meest moderne praktijken van het management, de cursus ontwikkelt kritisch denken, ethische en maatschappelijk verantwoord.

Lees meer