5 Deeltijd Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies in Frankrijk for 2024

Deeltijd Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies in Frankrijk for 2024Filter
    • Paris, Frankrijk

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Een internationaal programma over internationale zakelijke praktijken, management, marketing en communicatie.

    • France Online, Frankrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Frans

    De Bachelor in Management leidt ondernemers en managers op in bedrijfsmanagement en biedt naast MKB-managers stimulerende loopbaanperspectieven. De houder van de Europese Bachelor in Management heeft brede vaardigheden op twee fundamentele gebieden voor een bedrijf: management en management. Tijdens je opleiding word je vooral getraind in het boekhoudkundig en fiscaal beheer van het bedrijf, communicatie, HR en commerciƫle technieken.

    • France Online, Frankrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Frans

    Met de Bachelor Vastgoed kunnen studenten die al een opleiding in onroerend goed of een aanzienlijk ervaringsniveau hebben, zich specialiseren in een vastgoedtransactie of managementberoep. Het heeft tot doel de initiƫle opleiding te versterken of de theoretische kennis te verschaffen die nodig is voor nieuwe vastgoedprofessionals. Vanaf het begin van hun opleiding zullen studenten moeten kiezen tussen twee opties: de vastgoedtransactie of vastgoedbeheer.

    • France Online, Frankrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Frans

    Met de Europese e-commerce-bachelor kun je de RNCP-titel "Marketing en Sales Manager" behalen, uitgegeven door de CDE FEDE Frankrijk. Deze RNCP niveau 6 titel (gelijk aan Bac +3) wordt erkend door de Staat en bedrijven. Het kan worden ondersteund door systemen voor voortgezette beroepsopleiding, zoals de AIF of het CPF. Naast je RNCP-titel ontvang je ook het diploma European Bachelor in e-commerce. Dit Bac +3-niveau diploma kent 60 ECTS-credits toe.

    • France Online, Frankrijk

    Full time, Deeltijd

    1 Jaar

    Afstand leren

    Frans

    Met de Europese bachelor in internationaal zakendoen kun je de RNCP-titel "Marketing en Sales Manager" behalen, uitgegeven door de CDE FEDE Frankrijk. Deze RNCP niveau 6 titel (gelijk aan Bac +3) wordt erkend door de Staat en bedrijven. Het kan worden ondersteund door systemen voor voortgezette beroepsopleiding, zoals de AIF of het CPF. Naast je RNCP-titel ontvang je ook het diploma van de European Bachelor in International Business. Dit Bac +3-niveau diploma kent 60 ECTS-credits toe.