BACHELORSTUDIES

Bachelors in Business Studies in de Verenigde Canterbury Verenigd Koninkrijk

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Studenten die willen gaan werken in de wereld van de handel, zouden moeten overwegen om bedrijfskunde te studeren. Dit academische programma helpt de studenten vaardigheden te ontwikkelen op gebied van personeelsbeleid, financieel beheer, marketing, leiderschap en bedrijfsethiek.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Canterbury is een historische kathedraal stad, en de naam betekent "Kent mensen 's bolwerk ". Het is de thuisbasis van vier universiteiten en diverse andere instellingen voor hoger onderwijs, dat 25% van de volwassen bevolking van Canterbury te dekken.

Top Bachelor's Opleiding in Business Studies in de Verenigde Canterbury in UK

4 Resultaten in Business Studies, Canterbury Filter

BA (Hons) Business Innovation & Management (herladen)

University for the Creative Arts
BA
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Onze BA (Hons) Business Innovation & Management top-up graad is ontworpen om uw bedrijfs- en managementvaardigheden specifiek voor de creatieve industrie aan te scherpen. ...

Lees meer

BSc (Hons) het internationale bedrijfsleven

Kent Business School, University of Kent
Bachelor
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

Dit programma biedt een grondige in het bedrijfsleven, en de specialistische kennis en vaardigheden in het internationale bedrijfsleven.

Lees meer

BA / BSc (Hons) bedrijfsbeheer *

University for the Creative Arts
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Of je nu je eigen bedrijf wilt starten of je een weg wilt banen als leider in een kleine of grote organisatie in de creatieve industrie, onze BA / BSc Business Management-curs ...

Lees meer

BA (Hons) Business & Management met een jaar in de industrie

Kent Business School, University of Kent
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

De BA (Hons) Business & Management graad omvat een mix van wetenschappelijke theorie├źn en methodologie├źn samen met hands-on praktische ervaring en echte industrie inzicht. ...

Lees meer