BACHELORSTUDIES

Bachelors in Business Studies in Oekraïne

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Bedrijfskunde is een studiegebied waarin studenten de vaardigheden leren die nodig zijn om een bedrijf te runnen. De verschillende vakken kunnen gaan over reclame, marketing, financieel beheer, communicatie, administratie, ondernemingsplan schrijven, en het aannemen en opleiden van werknemers.

Oekraïne is een land in Oost-Europa. De hoofdstad Kiev (Oekraïens: Київ - Kyiv, Russisch: Киев - Kiev) is de en grootste stad van Oekraïne met - officieel - meer dan 2,7 miljoen inwoners. Kyiv National University vernoemd naar Taras Shevchenkouniversity is de grootste en een van de belangrijkste universiteiten.

Bachelor Opleiding in Business Studies in Oekraïne

3 Resultaten in Business Studies, Oekraïne Filter

Bachelor in de handelswetenschappen

Ukrainian-American Concordia University
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Bedrijfseducatie bij ConcordiaUA bereidt studenten voor op het aannemen van effectieve en verantwoordelijke leiderschapsrollen in organisaties en bedrijven.

Lees meer

Bachelor in bedrijfseconomie en programmering

Poltava University Of Economics And Trade
Bachelor
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Russisch
Oekraïens
Campus

Degree Bachelor Bedrijfseconomie en Programmering cursus is ontworpen om IT-specialisten voor te bereiden in de programmering met de kennis van business modelling funderingen ...

Lees meer

Bachelor in business analytics

Poltava University Of Economics And Trade
Bachelor
sep 2020
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Russisch
Oekraïens
Campus

Bachelor's Degree-programma in Business Analytics (BA) combineert business process modeling, IT analytics, business process analyse, business-systemen analyse, zakelijke omgev ...

Lees meer