BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Business Studies in de Verenigde Oradea Roemenië

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Business, Economie en Administratie graden zal worden gerelateerd aan het gedrag van de middelen in verschillende soorten omgevingen. Studenten kunnen verwachten om te leren over de werking van de markten in de verschillende niveaus, zoals lokale economie of internationale handel, of kunt leren om organisatorische leiders op zoek naar een corporatie de omzet, winst of het imago te verbeteren.

Roemenië is een land gelegen op het kruispunt van Centraal-en Zuidoost-Europa, grenzend aan de Zwarte Zee. Reizen naar Roemenië is eenvoudig uit bijna alle delen van de wereld, vanwege zijn positie, evenals het feit dat het wordt geserveerd door een reeks van soorten transport en bedrijven. Roemeense universiteiten bieden een grote keuze aan undergraduate en postgraduate programma's in het Roemeens, Engels, Frans en Duits.

Beste Bachelor Programma in Business Studies in de Verenigde Oradea in Roemenië

2 Resultaten in Business Studies, Oradea Filter

Bachelor in Bedrijfsadministratie

University Oradea
Bachelor
01 apr 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
26 jul 2021
Engels
Campus

Bedrijfskunde, bachelorprogramma behandelt onderwerpen op het gebied van bedrijfskunde en is geschikt voor middelbare scholieren die geïnteresseerd zijn in het bovengenoemde v ...

Lees meer

Bachelor in International Business

University Oradea
Bachelor
01 apr 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
26 jul 2021
Engels
Campus

The International Business biedt als studentgericht programma de beste vorming op academisch niveau op het gebied van internationaal zakendoen. De duur van de opleiding is zes ...

Lees meer