142 Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies in Spanje for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Business Studies in Spanje for 2024Filter
    • Barcelona, Spanje

    Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Een ideaal programma voor het verkrijgen van een goed begrip van het bedrijfsleven in het algemeen en het belang van een internationale visie in dienstverlenende bedrijven en kleinere bedrijven in het bijzonder. Studenten komen uit alle hoeken van de wereld om deze cursus in Londen te studeren vanwege de internationale relevantie - we zijn nu het aanbieden van dezelfde wereldwijd gericht op Barcelona. U kunt een optionele stage nemen in jaar drie en terug te keren om te voltooien het laatste jaar als vier jaar - waardoor u een voordeel in de graduate arbeidsmarkt.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor of Business Administration is een driejarig innovatief programma dat is ontworpen om studenten uit te rusten met geavanceerde vaardigheden en praktijkervaring om leiders te worden in het steeds evoluerende zakelijke landschap.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Global BBA & Bachelor in AI for Business volgt het internationale bachelorformat, het meest geaccepteerde studieformat ter wereld, en wordt erkend door internationale bedrijven. Afhankelijk van de gekozen specialisatie kunnen studenten direct na hun studie de arbeidsmarkt betreden of kunnen ze doorstromen naar een master of science (MSc) studie.

    • Community of Madrid, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het Bachelor of Science in Business Management-programma is ontworpen om het gezaghebbende perspectief en de persoonlijke leiderschapsvaardigheden te ontwikkelen die succesvolle bedrijfsmanagers nodig hebben. De relevantie van de major voor alle soorten organisatorische omgevingen maakt het een goede keuze voor iedereen die een carrière nastreeft in een breed spectrum van zakelijke of managementrollen over de hele wereld. CIS/Endicott-studenten in Spanje kunnen het vierjarige International Business, American Bachelor's Degree-programma volledig in Madrid voltooien, een officiële Endicott College-graad behalen, of ervoor kiezen om de laatste twee jaar te voltooien aan het Endicott College in Beverly, Massachusetts, of een andere Amerikaanse hogeschool of universiteit ter wereld.

    • Marbella, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels, Spaans, Frans, Duits, Italiaans, Chinese, Russisch

    We zijn er trots op een exclusief, nieuw Bachelor of Arts-programma aan te bieden, dat de kerncomponenten van zowel bedrijfskunde als psychologie combineert, gebieden waarin Schellhammer Business School uitblinkt, om een opleiding te leveren die voldoet aan de eisen en complexiteiten van de huidige commerciële wereld.

    • Geneva, Zwitserland
    • Barcelona, Spanje
    • + 1 more

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Dit programma is ontworpen om studenten de tools te geven om de kansen en uitdagingen van de wereldmarkt te begrijpen. Studenten leren de grondbeginselen van internationale bedrijfsstrategieën en multicultureel bedrijfsbeheer, waarbij ze een zakelijke benadering van globalisering hanteren.

    • Madrid, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels, Spaans

    In een digitale wereld vragen bedrijven uit alle sectoren diepgaande kennis van digitale managementtools van professionals, een expert die waardevolle informatie weet te lokaliseren, te organiseren en te extraheren om kansen te optimaliseren, te verbeteren en te identificeren, problemen op te lossen en te innoveren. Deze carrière vormt precies dat profiel door je te verdiepen in de kennis van Big Data, Datamining, E-Commerce, Business Intelligence, enzovoort. Natuurlijk leidt het de student op in de kennis van de meest traditionele tools zoals boekhouding, financiën, economie, waardoor de student een zeer compleet profiel krijgt voor zijn sprong in de wereld van werk. Data-analist zijn is een van de meest gevraagde en best betaalde beroepen geworden.

    • Municipality of Las Palmas, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    In slechts 3 jaar volledig in het Engels onderwezen, kun je je bachelordiploma in bedrijfskunde behalen, 2 jaar bij ons studeren aan CIBS in het prachtige Las Palmas en je derde jaar afronden met de specialisatie van je keuze bij een van onze partneruniversiteiten in het VK, Ierland, Frankrijk en Canada. U kunt zich onder andere specialiseren in International Business, Finance, Marketing, Human Resources, Banking and Finance, International Business Communication.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het doel van het Undergraduate Program in Business Administration and Management, kwalificatie in het kader van de EHEA (European Higher Education Area), is om de nodige kennis en vaardigheden te ontwikkelen om een competente en eerlijke ondernemer, manager of manager te worden.

    • Barcelona, Spanje
    • Bangkok, Thailand

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De methodologie van het Bachelor of High-tech Entrepreneurship-programma combineert de fundamenten van technologisch ondernemerschap, een pionier in Silicon Valley, met de processen die zijn ontwikkeld door toonaangevende technologie-ondernemers, versnellers zoals Y Combinator en bedrijfsbouwers zoals Rocket Internet om snel technologiebedrijven te starten en te versnellen.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    5 jaar

    Op de campus

    Engels

    Double Degree in Business Administration + Bachelor in Global Governance, Economics & Legal Order in een geglobaliseerde wereld, weten hoe geopolitiek, economie en internationale betrekkingen moeten worden geanalyseerd, maakt een groot verschil in de zakelijke besluitvorming. Sluit u aan bij dit double degree-programma en word onderdeel van een nieuwe generatie bedrijfsleiders: een expert in management met het vermogen om de politieke en economische problemen waarmee bedrijven en instellingen over de hele wereld worden geconfronteerd, te begrijpen en erop te reageren.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Het Business Management & Marketing-programma geeft je de juiste kennis en tools om uit te blinken in de postmoderne marketingomgeving van vandaag. Je maakt kennis met de grondbeginselen van het vak en begrijpt hoe marketing functioneert en communiceert met de verschillende afdelingen van echte bedrijven en met klanten. Het vermogen om elementen uit verschillende bedrijfsdisciplines te combineren is essentieel voor een carrière en de sleutel tot de ontwikkeling van een afgestudeerde als een succesvolle 'marketeer'.

    • Online Spain

    Full time

    3 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    De Swiss School of Management Bachelor of Business Administration (BBA) is bedoeld voor studenten die graag de kennis en inzichten willen opdoen die nodig zijn om een carrière in het internationale bedrijfsleven te beginnen. We bereiden de volgende generatie wereldwijde bedrijfsleiders voor door een internationale en cultureel diverse leeromgeving te bevorderen, waar innovatieve en ondernemende geesten floreren. De Bachelor of Business Administration is een voltijds programma van 180 ECTS verdeeld over drie jaar. Onze Engelstalige lessen zijn dynamisch en interactief met docenten die experts zijn in hun vakgebied. Onze studenten doen ook ervaring uit de eerste hand op door in contact te komen met marktleiders en door bezoeken ter plaatse aan enkele van 's werelds toonaangevende multinationale bedrijven. De Bachelor of Business Administration is een uitgebreide opleiding die je voorbereidt op een volledig scala aan functies binnen het bedrijfsleven, waardoor je een waardevolle aanwinst bent voor elke organisatie. Dit programma ontwikkelt het zakelijk inzicht en de ondernemersmentaliteit die nodig zijn om zaken te doen op wereldschaal. Studenten behandelen internationale onderhandelingen, culturen en talen, terwijl ze de complexiteit van multinationale organisaties verkennen, met hun ingewikkelde hiërarchieën, sociale kaders en administratieve uitdagingen. Het Swiss School of Management Barcelona BBA Business Degree-programma is een driejarig programma (180 ECTS). Het programma heeft jaarlijkse intakes in oktober, januari en april.

    • Madrid, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Met International Business verwerft u de nodige vaardigheden om een professional te worden die in staat is bedrijfsmanagementtaken uit te voeren in internationale omgevingen, die zakelijke kansen in een steeds meer geglobaliseerde wereld kan beheren en benutten. Ontwikkel aanvullende competenties door je bachelordiploma aan te vullen met een specialisatiediploma of behaal in 5 jaar een dubbele graad door deze te combineren met een diploma.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    2 jaar

    Blended, Afstand leren, Op de campus

    Engels

    GBSB Global Business School is een van de meest innovatieve business schools in Europa en biedt een uniek programma voor Bachelor of Business Administration (BBA) in Barcelona, Spanje, met een focus op digitaal ondernemerschap.