BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Business Studies in de Verenigde Kastanjebruin Verenigde Staten

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Bedrijfskunde is een academische studieveld dat de kennis en vaardigheden verschaft die nodig zijn voor een carrière in de zakelijke wereld. Studies kan bestaan ​​uit financiën, boekhouden, economie, organisatiekunde, bedrijfsethiek, en marketing.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Auburn University is misschien wel de meest erkende universiteit in Auburn. Er is ook het Nationaal Centrum voor Asphalt Technology, Ludwig von Mises Institute en de Yarborough College.

Beste Bachelor Programma in Business Studies in de Verenigde Kastanjebruin in de Verenigde Staten

3 Resultaten in Business Studies, Kastanjebruin Filter

Bachelor of Applied Science (bas) in marketing & ondernemerschap

Green River College
Bachelor
<
Voltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Green River's BAS in Marketing en Ondernemerschap biedt: Praktische mogelijkheden om met de industrie op werkelijke projecten te werken. De vaardigheden en mogelijkheden om ze ...

Lees meer

Bachelor in business degree

Green River College
Bachelor
<
Voltijd
<
2 jaren
Engels
Campus

Het is ontworpen om de distributie eisen aan de universiteiten in de staat Washington ontmoeten door te voldoen aan de algemene eisen die door eerstejaars en tweedejaars.

Lees meer

Bachelor of Business

Green River College
Bachelor
<
Voltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Studenten kunnen twee jaar duren bij Green River College, vervolgens over te dragen aan een universiteit om hun vier-jarige opleiding te voltooien.

Lees meer