BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Business Studies in de Verenigde Radnor Verenigde Staten

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Business, Economie en Administratie graden zal worden gerelateerd aan het gedrag van de middelen in verschillende soorten omgevingen. Studenten kunnen verwachten om te leren over de werking van de markten in de verschillende niveaus, zoals lokale economie of internationale handel, of kunt leren om organisatorische leiders op zoek naar een corporatie de omzet, winst of het imago te verbeteren.

Onderwijs in de Verenigde Staten wordt voornamelijk geleverd door de publieke sector, met controle en de financiering afkomstig uit drie niveaus: de staat, lokale en federale, in die volgorde.De gemeenschappelijke eisen te studeren op een niveau hoger onderwijs in de Verenigde Staten zal ook uw opnames essay (ook bekend als de toelichting van het doel of persoonlijke verklaring), transcript of records, aanbeveling / referentie brieven, taaltoetsen

Top Bachelor's Opleiding in Business Studies in de Verenigde Radnor in de Verenigde Staten

2 Resultaten in Business Studies, Radnor Filter

Bachelor in Business

Cabrini University
Bachelor
<
Voltijds
Engels
Campus

Leer vaardigheden die van toepassing zijn op vrijwel elk vakgebied met een major of minor in Business Management en bereid je voor op een van verschillende carrières.

Lees meer

Bachelor in International Business

Cabrini University
Bachelor
<
Voltijds
Engels
Campus

Bereid jezelf voor op een verscheidenheid aan carrières die werken in de steeds meer mondiale, onderling verbonden zakelijke omgeving met een major of minor in International B ...

Lees meer