BACHELORSTUDIES

4 Bachelors in Chinese Literatuur 2020/2021

Een bachelordiploma legt de basis voor een succesvolle professionele carrière op uw gebied van kiezen. Cursussen bieden de voorbereiding en kennis die uw inzetbaarheid kan vergroten. De mate biedt ook de basiswerkzaamheden die nodig zijn voor een graduaat.

Wat is een Bachelor in Chinese literatuur? Dit is een programma dat de lees- en schrijfcapaciteiten van een student wil vergroten in een van de meest populaire talen ter wereld. Iemand in dit programma kan cursussen volgen die de geschreven en gesproken vloeiendheid van de Chinese taal vergroten. Er is ook aandacht voor teksten uit meerdere literaire perioden in China. Studenten kunnen klassieke en postmoderne literatuur studeren via hun doorgaans vier jaar onderwijs. Veel programma's vereisen ook lessen over de geschiedenis, zowel politiek als cultureel, van het vasteland van China. Indien gewenst, is er ook een mogelijkheid om in China te studeren via verschillende programma's voor studeren in het buitenland.

Studenten kunnen kritisch-denkenvaardigheden verwerven die relevant zijn bij het werken met groepen en in leidinggevende functies. Degenen met deze graad kunnen vloeiend worden in Chinese dialecten en krijgen ook uitgebreide informatie over de Chinese geschiedenis. Beide vaardigheden zorgen voor verbindingen met een van de grootste bevolkingsgroepen over de hele wereld.

De prijs van een Bachelor in Chinese literatuur is afhankelijk van de specifieke kosten van een universiteit. Daarom zullen de kosten van het voltooien van deze graad variëren van programma tot programma.

Met deze graad kan de afgestudeerde zich in een groot aantal loopbanen begeven. Een van de vele carrièrekeuzes is bijvoorbeeld onderwijs. Velen worden Chinese taalinstructeurs op scholen of online. Een andere positie is die van een vertaler of een transcriber. Sommige vertalers kunnen werken in openbare media of voor overheidsfuncties. Een andere potentiële carrière is die van een tweetalige schrijver in de gezondheidszorg. Informatie inwinnen bij klanten die een Chinees dialect spreken, is belangrijk in deze steeds groeiende wereldeconomie.

Een bachelor in Chinese literatuur wordt gegeven via vele locaties voor hoger onderwijs, zowel in persoon als online. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

4 Resultaten in Chinese Literatuur Filter

Bachelor of Arts in de Chinese taal- en letterkunde

Hong Kong Baptist University - Faculty of Arts
BA
01 sep 2021
<
Voltijds
<
4 jaren
31 May 2021
English (UK)
Campus

Het programma streeft ernaar studenten een grondige training te bieden in de Chinese taal, literatuur en cultuur. De verwerving van kennis en vaardigheden van fundamenteel ond ...

Lees meer

Bachelor opleiding

深圳大学
Bachelor
<
Voltijds
<
4&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Chinese
Campus

De disciplines aangeboden door 深圳大学 zijn compleet en uitgebreid, met betrekking tot 11 disciplines, waaronder filosofie, literatuur, economie, rechten, onderwijs, wetenschap, ...

Lees meer

Contemporary China Studies Programme (semester)

Contemporary China Studies Programme
Cursus
Bachelor
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Chinese
Campus

Het programma Contemporary China Studies Programme bestaat uit drie delen: academische cursussen, een taalcursus en een stage.

Lees meer

Bachelor in de Chinese taal en literatuur voor internationale studenten

云南大学
Bachelor
<
Voltijds
Chinese
Campus

Deze bacheloropleiding is bedoeld voor internationale studenten van wie de Chinese vaardigheid boven het elementaire niveau ligt en die verwachten hun Chinese taal, literatuur ...

Lees meer