BACHELORSTUDIES

5 Bachelor Programma's in Chinese studies 2020/2021

Ben je op zoek om je opleiding te bevorderen en meer werkgevers aan te trekken? Een bachelordiploma kan je daar brengen. Met deze graad kunt u uw gekozen vakgebied volgen en kunt u ook niet-verwante cursussen volgen die uw kennisbank uitbreiden en u helpen een goed afgerond individu te worden.

Of je nu altijd interesse hebt gehad in Aziatische studies of het opwaartse traject van China hebt erkend, een bachelor in Chinese studies is een lonende en proactieve studierichting om na te streven. Wat is een Bachelor in Chinese Studies? Het is een graad die je de kans geeft om Chinees, kunst, geschiedenis, economie, cultuur en meer te studeren. Veel scholen bieden mogelijk ook de mogelijkheid om in het buitenland in China te studeren om je kennis verder uit te breiden.

Een sterke opleiding kan je vaardigheden bieden om te slagen in je carrière en leven. Taalvaardigheden hebben vaak het potentieel om u te onderscheiden in sectoren met relaties in China, waaronder politiek, zaken, verkoop en consulting. Een geavanceerd begrip in kunst en cultuur kan u de mogelijkheid bieden om uw persoonlijke leven en carrière te verbeteren.

Het land waar je studeert en de specifieke collegegeld- en kredietkosten van je school bepalen de kosten van je Chinese studies. Een andere factor waarmee u rekening moet houden, is de tijd die nodig is om uw diploma af te ronden.

Als je eenmaal bent afgestudeerd met een Bachelor in Chinese studies, heb je mogelijk verschillende carrièrekansen in spannende bedrijfstakken. Deze potentiële carrièrepaden omvatten alles van vertalers en tolken tot advocaten en consultants die samenwerken met bedrijven in China. In landen waar Chinees niet de moedertaal is, helpt het vermogen van een student om deze integraal en ontluikende taal te lezen, te schrijven, te spreken en te vertalen, doorgaans om een ​​gevorderde positie sneller te beveiligen.

Deze veelzijdige graad wordt wereldwijd aangeboden en kan worden voltooid via lessen op de campus, virtuele lessen of hybride schema's, vaak in slechts vier jaar. Zoek naar je programma hieronder en neem rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

5 Resultaten in Chinese studies Filter

Bachelor of Arts with Honours in Chinees Taalonderwijs (5-jarige voltijd)

The Education University of Hong Kong
Bachelor
<
Voltijds
<
5 jaren
Chinese
Campus

Na afronding van dit opleidingsonderdeel, zullen studenten in staat zijn om: een hoog niveau van Chinese taalvaardigheid te hebben: één zin en twee talen, een grondige kennis ...

Lees meer

Bachelor of Arts in de Chinese en geschiedenis

City University of Hong Kong
BA
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

De majoor in Chinees en geschiedenis is bedoeld om studenten uit te rusten met zowel geavanceerde als professionele kennis, evenals een breed scala aan analytische vaardighede ...

Lees meer

BA China Studies

西交利物浦大学
BA
<
Voltijds
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

De BA China Studies bieden je een diepgaand inzicht in een van de belangrijkste wereldspelers van de 21e eeuw - China. Je leert theorieën uit de geesteswetenschappen en social ...

Lees meer

BA Chinees (gecombineerd)

SOAS University of London
BA
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

De gecombineerde Chinese honours degree beoogt een breed begrip van de Chinese cultuur te geven door een studie van de taal, geschiedenis en literatuur van de vroegste tijden ...

Lees meer

Contemporary China Studies Programme (semester)

Contemporary China Studies Programme
Cursus
Bachelor
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Chinese
Campus

Het programma Contemporary China Studies Programme bestaat uit drie delen: academische cursussen, een taalcursus en een stage.

Lees meer